میگوی وانامی و پرورش متراکم آن

میگوی وانامی

میگوی وانامی، کلیات

میگوی وانامی امروزه به عنوان یک گونه ی پرورشی در بسیاری از نقاط دنیا پرورش داده میشود. به توجه به اینکه توانایی پرورش این میگو هم به روش غیر متراکم، هم نیمه متراکم، هم متراکم و هم فوق متراکم وجود دارد و این میگو توانایی زیست در دو آب لب شور و آب شور را دارا میباشد، به همین دلیل گستره ی وسیعی از مناطق جغرافیایی توانایی پرورش این گونه را دارا هستند. تولید کنندگان عمده ی این میگو امروزه کشور های آمریکای مرکزی و جنوبی هستند.

زیستگاه طبیعی این میگو قسمت های شرقی اقیانوس اطلس ، سواحل مکزیک و خط ساحلی کشور های جنوبی تا مرکزی تا سواحل پرو میباشد. به طور طبیعی وانامی نواحی ای را برای زندگی انتخاب میکند که در طول سال دمای بالای بیست درجه داشته باشند. به طور کلی پراکنش این میگو در آبهای اطراف نواحی استواییست.

میگوی بالغ در آب های آزاد زندگی میکند در حالی که وانامی طی مراحل لاروی تا بلوغ کامل به سمت سواحل کم عمق مهاجرت میکند. وزن وانامی نر بالغ 20 گرم و وانامی ماده بالغ 28 گرم است (میانگین) و طی به وزن گیری ادامه میدهند. وانامی در وزن 30 الی 45 گرم آماده ی تولید مثل میکند و وانامی ماده در هر دوره تخم ریزی به طور میانگین 100.000 الی 250.000 تخم رها میکند که هر کدام به طور میانگین 22 میلی متر قطر دارند.

تخم ها 16 ساعت پس از بارور شدن شکسته میشوند و نوزاد میگو از آن خارج میشود.لارو میگو که ناپلیوس نامیده میشود به طور مداوم شنا میکند و به سمت نور گرایش دارد. آنها از غذای خارجی تغذیه نکرده و از زرده ی باقی مانده از تخم تغذیه میکنند.در مراحل رشد وانامی (پروتوزوئا، میسیس و مراحل اول پست لاروال) آنها حیات پلانکتونی پیش گرفته و از فیتوپلانکتون ها و زوپلانکتون ها تغذیه میکند و به وسیله ی امواج به سمت ساحل هدایت میشوند.

ورود به مرحله ی پست لاروال حدود 5 روز پس از پوست اندازی باعث تغییر در تغذیه ی وانامی شده و پس از آن آنها از نرم تنان، سخت پوستان و کرم ها تغذیه میکنند.

میگوی وانامی زنده

چرخه زیستی  میگوی وانامی

بلوغ وانامی در شرایط پرورشی حدود 4-5 ماه طول میکشد. پس از آن فرایند لقاح صورت میگیرد و وانامی های مولد تخم گذاری میکنند.لقاح وانامی از نوع لقاح خارجیست. حاصل این لقاح پس از دو روز از شکستن تخم به موجودی بنام ناپلی تبدیل میشود. ناپلی ها باید در استخر های مخصوص نگهداری شوند. طی 4-5 روز ناپلی به مرحله ی بعدی حیات خود بنام زوآ میرسد.

وانامی چهار-پنج روزه به زوآ تبدیل شده ، در سن 3-4 روز به آن مایسیس، پس از 10-15 روز به مرحله پست لاروی و بالاخره پس از گذشت 3 الی 5 ماه در استخر های متراکم به مرحله ی نو جوانی میرسد. میگوی نوجوان پرورش داده شده در استخر های متراکم  به حدود 15-25 گرم وزن میرسند و آماده ی جمع آوری و ریختن در استخر های پرورشند.

میگوی پا سفید وانامی

سیستم متراکم:

در روش متراکم پرورش وانامی از استخر های مداربسته استفاده میکنند تا جریان هایی مانند موج دریا درآنها وجود نداشته باشد و توانایی تخلیه ی کامل آنها وجود داشته باشد. باید توجه داشت که خروجی آب باید از انداره ی میگو ها کوچک تر باشد تا میگو ها در آنها گیر نیفتند. نکته ی دیگر بارز اهمیت در این مسئله این است که میگوها به صورت دوره ای پوست اندازی میکنند و اندازه ی این پوسته ها از بدن آنها بزرگتر است نتیجتا با داشتن خروجی آب کوچک تر از ابعاد بدن میگو میتوان پوسته های انداخته شده توسط میگو ها را نیز جمع آوری کرد که عمدتا از موادی مانند کیتین ساخته شده اند و خود ارزش افزوده محسوب میشوند.

استخر ها باید پیش از هر دوره استفاده کاملا خالی و خشک شوند تا برای استفاده در دوره ی بعدی آماده شوند. در بسیاری از کشور های آسیایی استخر ها دور از آب دریا نصب شده و با آب هایی با درجه شوری پایین اداره میشوند. این سیستم در آسیا و آمریکای لاتین پر طرفدار تر است و نتیجه ی بهتری بسته به شزایط اقلیمی آنها میدهد. بسیاری از این نواحی اصلا دسترسی طبیعی به آب شور یا لب شور ندارند. استخر های پرورش میگو میتوانند گرد و یا مربعی باشند و معمولا کوچکند (0.1 تا 1 هکتار ) و عمق آب آنها از 1.5 متر بیشتر است.

در هرکدام از این استخر ای بین 60 الی 300 میگوی پست لاروال پست لاروال در هر متر مربع رها سازی میشود. در استخر های بالای 400 الی 600 کیلویی سیستم هوادهی و گردش آب اهمیت بسیار بالایی دارد. تغذیه با غذای مصنوعی باید روزی حداقل 4 الی 5 بار اتفاق بیقتد. ضریب تبدیل غذا به وزن در این مرحله جدود 1.4-1.8:1 است. وانامی به سادگی بیمار نمیشود اما در هنگام خرید میگو میتوانید از فروشندگان مطمئنی میگوی خود را تهیه کنید که میگوی اهلی عاری از بیماری یا مقاوم شده به شما بفروشند.

سعی کنید مداوما آب استخر های خود را از لحاظ آلودگی بیولوژیک چک کنید و درصورت شیوع بیماری های ویروسی تعویض آب خود را به حداقل مقدار مورد نیاز برسانید. در سامانه های یادشده میتوان با تغذیه دقیق، تامین کیفیت بالای آب و تعویض به اندازه ی آن، تغذیه با فیتوپلانکتون ها و بررسی دقیق شرایط میگو ها میتوان 7 الی 20 تن میگو تولید کرد. به طور میانگین با داشتن سه گروه میگو با شرایط یادشده میتوان 30 الی 35 تن میگو تولید کرد.

سیستم فوق متراکم:

تحقیقات اخیری که در دست به انجام است بر روی تولید متراکم میگوی وانامی بر پایه ی سیستم گلخانه ای تمرکز دارد. در این سیستم ها هیچگونه تعویض آبی وجود ندارد و تنها خروجی آب این سیستم ها حاصل تبخیر است. آنها این میگو ها را در در آبی با اکسیژن بسیار بالا و همواره در جریان نگهداری میکنند و تنها از میگو های مصون در برابر بیماری های ویروسی استفاده میکنند.

این سامانه ها برای محیط زیست مشکلی ایجاد نمیکنند، هزینه جاری نسبتا پایینی دارند و و به صورت بهینه میگوی با کیفیت بالا تولید مبکنند. در این استخر ها در هر متر مربع 300 الی 400 نوزاد میگو در متر مربع رها سازی شده و در هر دوره 3 الی 5 ماهه 28 الی 68 تن میگو میشود. شاخص تبدیل غذا به وزن در این روش 1.5-2.6: 1 است.

پرورش وانامی نسبت به انواع دیگر پرورش میگو سود آور بوده و روش کسب درامد نسبتا مقرون به صرفه ای از فضای در اختیار آبزی پرور است است. یکی از این دلایل نیاز کمتر آنها به پروئین در جیره غذاییست ( 18-35% و 36 الی 42% به طور میانگین برای انواع دیگر). پرورش فوق متراکم میتواند تا پنج برابر سایر روش ها با صرف فضای بسیار کمتر برای آبزی پرور آورده داشته باشد.

نکته ی بسیار مهم در پرورش فوق متراکم کنترل متغیر های آب است. Ph  مناسب برای پرورش فوق متراکم وانامی 7.5 الی 8.7 میباشد. هوا دهی باید به طور فعال و همواره در جریان باشد. میزان اکسیژن 4.26 ±1.43 به طور حداقل برای پرورش فوق متراکم وانامی نیاز است. دمای 22 تا 33 درجه سانتیگراد نیز برای پرورش وانامی ایده آل است.

فراهم آوردن این شرایط طبق آزمایشی که در مکزیک انجام شده است ضریب بقای 95.8% را به همره داشت. دافنی مگنا میتواند تا 2 هفته ی اول غذای مناسبی برای میگو ها باشد. پس از آن میتوان آنها را با با پلت های حاوی 35% پروتئین تغذیه کرد. میتوان پلت ها را درون سبد غذا قرار داد. آزمایش یاد شده با آب شور 35% آغاز شده و به تدیج با افزودن آب شیرین شوری آب استخر در طی 4 روز به 2.2% درصد کاهش یافت.

علی رغم اینکه گونه های مصون به بیماری در میگوی وانامی وجود دارد و میتوان با خرید میگو از فروشندگان معتبر احتمال ابتلا به بیماری را در این گونه بسیار کاهش داد نکات بهداشتی و عملیاتی زیر نیز میتوانند در جلوگیری از بیمار شدن و آسیب آنها به هر شکل میگو های شما بسیار راهگشا باشند:

  • حتما بین هر دو دوره ی پرورش استخر را کاملا خالی و خشک کنید
  • آبهای ورودی به استخر خود را از نطظر آلودگی بیولوژیکی بررسی کنید
  • از طناب های تله ی پرندگان و مترسک استفاده کنید
  • در اطراف استخر خود حصار کشی کنید
  • ضد عفونی کردن آب
پرورش میگوی وانامی

شرایط ایده آل آب برای پرورش وانامی

متغیرحد اقل مقدارحد اکثر مقدارمقدار معمولوضعیتبرهه حیاتیاد داشت
آمونیاک یونیزه نشده

 

(1/میلی گرم)

  <0.4بهینهبالغتنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست
آمونیاک یونیزه نشده

 

(1/میلی گرم)

  <0.4بهینهمولدتنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست
آمونیاک یونیزه نشده

 

(1/ میلی گرم)

  <0.1بهینه میگوی جوان و پست لاروال میتوانند کمتر از یک میلیگرم آن را تحمل کنند
آمونیاک یونیزه نشده

 

(1/ میلی گرم)

  <0.4بهینهتخمتنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست
آمونیاک یونیزه نشده

 

(1 میلی گرم)

  <0.4بهینهلاروتنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست
،مونیاک یونیزه نشده

 

(1/میلی گرم)

  <0.4بهینهبچه ماهیتنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست
آمونیاک یونیزه نشده

 

(1/میلی گرم)

0.42.0 مضربالغتنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست
آمونیاک یونیزه نشده

 

(1/میلی گرم)

0.42.0 مضرمولدتنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست
آمونیاک یونیزه نشده

 

(1/میلی گرم)

0.42.0 مضرتخمتنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست
آمونیاک یونیزه نشده

 

((1/میلی گرم)

0.42.0 مضرلاروتنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست
آمونیاک یونیزه شده

 

(1/میلی گرم)

0.42.0 مضربچه ماهیتنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست
آمونیوم یونیزه شده (1/میلیگرم)  <1بهینه کمتر از 10 میلیکرم را در طبیعت وانامی جوان و پسا لاروی تحمل میکنند
کادمیم

 

(1/ میلیگرم)

  <0.01مضربالغ 
کادمیم

 

(1/ میلیگرم)

  <0.01بهینهبالغ 
کادمیم

 

(1/ میلیگرم)

  <0.01مضرمولد 
کادمیم

 

(1/ میلیگرم)

  <0.01بهینهمولد 
کادمیم

 

(1/ میلیگرم)

  <0.01مضرتخم 
کادمیم

 

(1/ میلیگ÷رم)

  <0.01بهینهتخم 
کادمیم

 

(1/ میلیگرم)

  <0.01مضرلارو 
کادمیم

 

(1/ میلیگرم)

  <0.01بهینهلارو 
کادمیم

 

(1/ میلیگرم)

  <0.01مضربچه ماهی 
کادمیم

 

(1/ میلیگرم)

  <0.01بهینهبچه ماهی 
کربن دی اکسید (1/میلیگرم)  <60بهینهبالغبه ندرت اشکال مشکل میکند
کربن دی اکسید (1/میلیگرم)  <60بهینهمولدندرتا ایجاد مششکل میکند
کربن دی اکسید (1/میلیگرم)  <60بهینهبچه ماهیندرتا ایجاد مششکل میکند
کربن دی اکسید (1/میلیگرم)  >60مضربالغندرتا ایجاد مششکل میکند
کربن دی اکسید (1/میلیگرم)  >60مضرمولدندرتا ایجاد مششکل میکند
کربن دی اکسید (1/میلیگرم)  >60مضربچه ماهیندرتا ایجاد مششکل میکند`
کلرین (1/میلیگرم)  <0.9بهینهلاروبه وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست
کلرین (1/میلیگرم)  <1.7بهینهبچه ماهیبه وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست
کلرین (1/میلیگرم)  <2بهینهبالغبه وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست
کلرین (1/میلیگرم)  <2بهینهمولدبه وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست
کلرین (1/میلیگرم)  >0.9مضرلاروبه وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست
کلرین (1/میلیگرم)  >1.7مضربچه ماهیبه وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست
کلرین (1/میلیگرم)  >2مضربالغبه وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست
کلرین (1/میلیگرم)  >2مضرمولدبه وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست
کرومیوم (1/میلی گرم)  <0.10مضربچه ماهی 
کرومیوم (1/میلی گرم)  <0.10بهینهبچه ماهی 
کرومیوم (1/میلی گرم)  <0.10مضرمولد 
کرومیوم (1/میلی گرم)  <0.10بهینهمولد 
کرومیوم (1/میلی گرم)  <0.10مضرتخم 
کرومیوم (1/میلی گرم)  <0.10بهینهتخم 
کرومیوم (1/میلی گرم)  <0.10مضرلارو 
کرومیوم (1/میلی گرم)  <0.10بهینهلارو 
کرومیوم (1/میلی گرم)  <0.10مضربالغ 
کرومیوم (1/میلی گرم)  <0.10بهینهبالغ 
رسانایی (میکرو موس/سانتیمتر)  500-2000بهینه 200-50,000 قابل تحمل برای میگوست
مس (1/میلیگرم)  <0.025مضربالغ 
مس (1/میلیگرم)  <0.025بهینهبالغ 
مس (1/میلیگرم)  <0.025مضرمولد 
مس (1/میلیگرم)  <0.025بهینهمولد 
مس (1/میلیگرم)  <0.025مضرتخم 
مس (1/میلیگرم)  <0.025بهینهتخم 
مس (1/میلیگرم)  <0.025مضرلارو 
مس (1/میلیگرم)  <0.025بهینهلارو 
مس (1/میلیگرم)  <0.025مضربچه ماهی 
مس (1/میلیگرم)  <0.025بهینهبچه ماهی 
عمق (متر پایین تر از سطح

 

آب های آزاد)

  0-60بهینه ارتفاع بیش از از صد متر پایین تر از سطح

 

ابهای

ازاد برای میگو قابل تحمل است

اکسیژن محلول (1 میلی گرم)  2مضربالغکمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است
اکسیژن محلول (1 میلی گرم)  2مضربچه ماهیکمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است
اکسیژن محلول (1 میلی گرم)  4مضرمولدکمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است
اکسیژن محلول (1 میلی گرم)4.56.0 بهینهبالغکمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است
اکسیژن محلول (1 میلی گرم)4.56.0 بهینهمولدکمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است
اکسیژن محلول (1 میلی گرم)4.56.0 بهینهتخمکمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است
اکسیژن محلول (1 میلی گرم)4.56.0 بهینهلاروکمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است
اکسیژن محلول (1 میلی گرم)4.56.0 بهینهبچه ماهیکمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است
اکسیژن محلول (1 میلی گرم)  >3بهینه کمتر از یک میلیگرم برای میگوی بالغ و جوان قابل تحمل است
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات)  <50مضربالغبه طور معمول اندازه گیری نمیشود
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات)  <50مضرمولدبه طور معمول اندازه گیری نمیشود
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات)  <50بهینهبچه ماهیبه طور معمول اندازه گیری نمیشود
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات)  >50بهینهبالغبه طور معمول اندازه گیری نمیشود
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات)  >50بهینهمولدبه طور معمول اندازه گیری نمیشود
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات)  >50مضربچه ماهیبه طور معمول اندازه گیری نمیشود
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات)  75-150بهینه 50 الی 500 میلیگرم در محیط طبیعی توسط میگو قابل تحمل است
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم)  <0.01بهینهبالغمشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم)  <0.01بهینهمولدمشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم)  <0.01بهینهتخممشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم)  <0.01بهینهلارومشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم)  <0.01بهینهبچه ماهیمشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم)0.010.05 مضربالغمشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم)0.010.05 مضرمولدمشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم)0.010.05 مضرتخممشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم)0.010.05 مضرلارومشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم)0.010.05 مضربچه ماهیمشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد
نور (رعد و برق مصنوعی)  12000مضرمولداهمیت ویژه ای برای میگوی مولد دارد
نور (رعد و برق مصنوعی)  2500بهینهمولداهمیت ویژه ای برای میگوی مولد دارد
سرب (1/ میلی گرم)  <0.10مضربالغ 
سرب (1/میلی گرم)  <0.10بهینهبالغ 
سرب (1/ میلی گرم)  <0.10مضرمولد 
سرب (1/ میلی گرم)  <0.10بهینهمولد 
سرب (1/ میلی گرم)  <0.10مضرتخم 
سرب (1/ میلی گرم)  <0.10بهینهتخم 
سرب (1/ میلی گرم)  <0.10مضرلارو 
سرب (1/ میلی گرم)  <0.10بهینهلارو 
سرب (1/ میلی گرم)  <0.10مضرچه ماهی 
سرب (1/ میلی گرم)  <0.10بهینهچه ماهی 
جیوه (1/ میلیگرم)  0.0001مضربالغ 
جیوه (1/ میلیگرم)  0.0001بهینهبالغ 
جیوه (1/ میلیگرم)  0.0001مضرمولد 
جیوه (1/ میلیگرم)  0.0001بهینهمولد 
جیوه (1/ میلیگرم)  0.0001مضرتخم 
جیوه (1/ میلیگرم)  0.0001بهینهتخم 
جیوه (1/ میلیگرم)  0.0001مضرلارو 
جیوه (1/ میلیگرم)  0.0001بهینهلارو 
جیوه (1/ میلیگرم)  0.0001مضربچه ماهی 
جیوه (1/ میلیگرم)  0.0001بهینهبچه ماهی 
نیتریت (1/ میلیگرم)  >4.5مضربچه ماهیمشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی
نیتریت (1/ میلیگرم)  >4.5مضرلارومشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی
نیتریت (1/ میلیگرم)  <4.5بهینهتخممشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی
نیتریت (1/ میلیگرم)  <4.5بهینهلارومشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی
نیتریت (1/ میلیگرم)  <4.5بهینهبچه ماهیمشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی
نیتریت (1/ میلیگرم)  >4.5مضربالغمشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی
نیتریت (1/ میلیگرم)  >4.5مضرمولدمشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی
نیتریت (1/ میلیگرم)  >4.5مضرتخممشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی
نیتریت (1/ میلیگرم)  <0.1بهینه 4.5 میلیگرم توسط میگو در طبیعط احمل میشود. این مسئله هم در مورد میگوی پسا لاروی هم در مورد میکوی جوان صدق میکند
نیتریت (1/ میلیگرم))  <4.5بهینهبالغمشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی
نیتریت (1/ میلیگرم)  <4.5بهینهمولدمشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی
(ppt) نمک  >40مضربچه ماهینیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد
(ppt) نمک  32مضرمولدنیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد
(ppt) نمک  32مضرتخمنیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد
(ppt) نمک  32مضرلارونیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد
(ppt) نمک  34مضربالغنیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد
(ppt) نمک1040 بهینهبچه ماهینیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد
(ppt) نمک2731 بهینهبالغنیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد
(ppt) نمک2731 بهینهمولدنیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد
(ppt) نمک2731 بهینهتخمنیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد
(ppt) نمک2731 بهینهلارونیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد
(ppt) نمک  10-25بهینه میگوی جوان و بالغ هردو میتوانند شوری 0.5 تا 40 را تحمل کنند
تولید مثل (سانتیگراد)<27>32 مضرمولدباید هنگامی که میخواهید میگوی مولد تولید کنید کنترل دقیقی داشته باشید
دمای تولید مثل (سانتیگراد)2830 بهینهمولدباید هنگامی که میخواهید میگوی مولد تولید کنید کنترل دقیقی داشته باشید
(JTU)  کدورت  30بهینهبالغبه طور معمول مشکل استخر های خاکیست
(JTU)  کدورت<25>40 مضربالغبه طور معمول مشکل استخر های خاکیست
(JTU)  کدورت  10-50بهینه میگو در طبیعت کدورت 0 تا 100 را تحمل میکند
چگالی (سانتیمتر بر ساعت)  0-10000بهینه کمتر از 50.000 را در طبیعت تحمل میکند
pH<7.5>8.4 مضربالغآبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد
pH<7.5>8.4 مضرمولدآبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد
pH<7.5>8.4 مضربچه ماهیآبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد
pH<8.0>8.2 مضرتخمآبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد
pH<8.0>8.2 مضرلاروآبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد
pH7.58.4 بهینهبالغآبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد
pH7.58.4 بهینهمولدآبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد
pH7.58.4 بهینهچه ماهیآبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد
pH8.08.2 بهینهتخمآبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد
pH8.08.2 بهینهلاروآبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد
pH  7-8بهینه 6.5 تا 9.5 را در طبیعت وانامی تحمل میکند
دمای آب (سانتیگراد)  30بهینهبالغ 
دمای آب (سانتیگراد)<25>34 مضربالغ 
دمای آب (سانتیگراد)<26>32 مضربچه ماهی 
دمای آب (سانتیگراد)<27>31 مضرلارو 
دمای آب (سانتیگراد)<27>32 مضرمولد 
دمای آب (سانتیگراد)<27>32 مضرتخم 
دمای آب (سانتیگراد)2731 بهینهلارو 
دمای آب (سانتیگراد)2830 بهینهمولد 
دمای آب (سانتیگراد)2830 بهینهتخم 
دمای آب (سانتیگراد)2832 بهینهبچه ماهی 
دمای آب (سانتیگراد)  20-32بهینه .انامی در طبیعت در محیط هایی لانه گزینه میکند که دمای 18 الی 32 درجه داشته باشد
زینک(1/میلیگرم)  0.10مضربالغ 
زینک(1/میلیگرم)  0.10بهینهبالغ 
زینک(1/میلیگرم)  0.10مضرمولد 
زینک(1/میلیگرم)  0.10بهینهمولد 
زینک(1/میلیگرم)  0.10مضرتخم 
زینک(1/میلیگرم)  0.10بهینهتخم 
زینک(1/میلیگرم)  0.10مضرلارو 
زینک(1/میلیگرم)  0.10بهینهلارو 
زینک(1/میلیگرم)  0.10مضربچه ماهی 
زینک(1/میلیگرم)  0.10بهینهبچه ماهی 

ref:

https://www.cabi.org/isc/datasheet/71097

http://www.fao.org/fishery/culturedspecies/Penaeus_vannamei/en

https://thefishsite.com/articles/management-of-vannamei-shrimp-culture-ponds-with-high-stocking-density-zero-water-exchange-in-relation-to-growth-survival-and-water-quality

موضوعات مرتبط :

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید

3.7/5 - (16 امتیاز)

سوالی دارید؟ از کارشناسان ما بپرسید

همین حالا با شماره 09114646386 تماس بگیرید.

در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!

2 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

  • سلام ، واقعا اطلاعاتی که درباره میگو وانامی دادین بینظیر بوده ، هرچی بگم کم گفتم ، ممنون از شما که این اطلاعات رو در اختیار ما میگذارید.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

دسته بندی ها

Language

No available translations found

موضوعات پیشنهادی

پربازدیدترین مطالب

فهرست
شرکت آبزیبان از سرتاسر کشور نماینده می‌پذیرد!با ما تماس بگیرید.